نکاتی در آشپزی
۱-برای آنکه هنگام درست کردن همبر گر کباب دیسی ونظایر آن دستانتان آلوده نشود
مقداری گوشت چرخ شده را درون یک کیسه ی پلاستیکی قرار دهید و از روی
کیسه به آن شکل دهید
۲-اگر پیش از گذاشتن گوشت چرخ شده در تابه روی آن کمی آب سرد بمالید
در حین پختن ترک نمی خورد
۳-اگر می خواهید همبر گر شما آبدار شود به هر نیم کیلو همبر گر یک سفیده ی
تخم مرغ اضافه کنید توجه داشته باشید که ابتدا سفیده ی تخم مرغرا قبلا خوب
هم بزنید تا سفت شود وسپس به گوشت اضافه کنید.
۴-به هر ۷۵۰گرم گوشت چرخ کرده یک پاز بزرگ رنده شده اضافه کنید.
+ نوشته شده در یکشنبه هجدهم شهریور ۱۳۸۶ ساعت ۸:۲۱ ق.ظ توسط ر-ا
|