۱-برای آنکه هنگام درست کردن همبر گر کباب دیسی ونظایر آن دستانتان آلوده نشود

مقداری گوشت چرخ شده را درون یک کیسه ی پلاستیکی قرار دهید و از روی 

کیسه به آن شکل دهید 

۲-اگر پیش از گذاشتن گوشت چرخ شده در تابه روی آن کمی آب سرد بمالید

در حین پختن ترک نمی خورد

۳-اگر می خواهید همبر گر شما آبدار شود به هر نیم کیلو همبر گر یک سفیده ی

تخم مرغ اضافه کنید توجه داشته باشید که ابتدا سفیده ی تخم مرغرا قبلا خوب

هم بزنید تا سفت شود وسپس به گوشت اضافه کنید.

۴-به هر ۷۵۰گرم گوشت چرخ کرده یک پاز بزرگ رنده شده اضافه کنید.